Política de privadesa

Qui som

Nom: Fundació Privada Germanes Saula Palomer
web: https://www.fundaciogermanessaulapalomer.cat/
Correu electrònic: fundacio-germanes-saula-palomer@fundaciogsp.es
Adreça: Ronda General Mitre , 117, 2n 2a, Barcelona, Barcelonès
Finalitat del lloc web: Informativa i funcional per a la participació d’aspirants al concurs de Pintura Humet–Saula.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Recollim les dades dels aspirants als premis amb la finalitat de deliberar les obres aportades i comunicar-nos amb ells posteriorment. Aquest web no recull comentaris.

Mèdia

Les imatges del web son propietat dels respectius aspirants als premis, de la Fundació Privada Germanes Saula Palomer o d’agències de fotografia i no poden ser utilitzades sense permís.

Formularis de contacte

Si s’omple el formulari de contacte, les dades recollides podran ser lliurades a l’interessat i esborrades  demanant-ho al correu electrònic contacte@concurspinturahumetsaula.org

Galetes

Podeu llegir la nostra política de galetes clicant aquí.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web posen incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre el visitant, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Aquest lloc mesura el trànsit amb solucions que utilitzen cookies per analitzar el que succeeix a les nostres pàgines. Actualment utilitzem Google Analytics per al mesurament del trànsit d’aquest lloc. Les dades d’Analytics per aquest lloc tenen la IP ‘anonimitzada’ el que vol dir que no es pot traçar la visita. Pot veure més informació sobre la política aquí:

Amb qui compartim les vostres dades

La Fundació Privada Germanes Saula Palomer no cedirà les dades personals dels usuaris a cap tercer sense una base jurídica que legitimi aquest tractament. Compartim dades anonimitzades amb Google (Analítica) per millorar el nostre servei.

Quant de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

No enviem les vostres dades a ningú. Només són per a comunicar-nos amb els aspirants als premis.

Informació de contacte

Autoritat de supervisió a l’Estat Espanyol
Email: internacional@agpd.es
Telèfon: 91399 6200

Com protegim les vostres dades

Totes les dades que recollim nosaltres són gestionades dins de servidors de la Unió Europea que disposen dels adequats sistemes de protecció de dades.

Disposem de sistemes de recuperació de dades de fins a quinze dies d’antiguitat.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Disposem d’un sistema de comunicació d’incidències per part del nostre proveïdor que ens informa de problemes de funcionament

Tenim activades extensions de seguretat que ens informen d’incursions o anomalies en temps real

De quins tercers rebem dades

No rebem dades personals  de cap altre font

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

No fem servir algoritmes de presa de decisions automatitzades. El perfils amb dades d l’usuari són usats per l’eina Google Analytics que té anonimitzades les seves dades.